Ruwac header met de KeyVisual Wij zuigen alles

Beter dan de anderen, vanaf het begin

Waar gehakt wordt vallen spaanders. En waar spaanders vallen, zijn Ruwac industriezuigers en afzuiginstallaties niet ver weg. In de meer dan veertig jaar geschiedenis van ons bedrijf, hebben wij ons voortdurend naar de top gewerkt. Tegenwoordig horen de rode - en intussen ook zwarte - Ruwac industriezuigers tot de betrouwbaarste, wat er te krijgen is in het bereik van mobiele en stationaire afzuiginstallaties.

Vloeibaar of vast, onschuldig of explosief - wij bieden u voor ieder zuigmateriaal en elk gebruik een oplossing op maat, een optimale afzuiginstallatie. Een intelligent modulair principe voor onze mobiele industriezuigers, gepatenteerde uitvindingen zoals de voethendel voor stofarme leging en individueel geconstrueerde oplossingen voor krachtige afzuiginstallaties zijn het bewijs, dat kwaliteit en praktische bruikbaarheid bij ons de hoogste prioriteit hebben.

Toen Ruwac in 1976 door Siegfried Wagner en Manfred Runge werd opgericht, was er over het doel volkomen overeenstemming: Het moeten de beste zuigers worden. Zuigers die problemen met zuigmateriaal van welke aard dan ook oplossen en voor het zwaarste gebruik geschikt zijn. En zo werden er vanaf het begin geen compromissen gesloten. De productie van elke Ruwac volgt zes eenvoudige maar doeltreffende basisprincipes, toen net als nu:

1

Handmade in Riemsloh

Waar Ruwac opstaat, zit ook Ruwac in. Want alle delen - voor de kleinste zuiger tot de grootste zuiginstallatie - worden Riemsloh onderworpen aan interne productiecontroles.

2

Individuele planning

Natuurlijk kunt u bij ons een zuiger kopen. Maar pas als we weten, welke eisen u aan ons stelt. Daarom hebben wij oplossingen. En niet alleen zuigers.

3

Top-materiaal

Een goede zuiger zuigt goed. Tot zover duidelijk. Een Ruwac-zuiger zuigt goed en lang. Daarom hebben wij al in een vroeg stadium gekozen voor GFK gebruiken behuizingsmateriaal: duurzaam, licht en onverwoestbaar.

4

Passende filters

Het hart van elke zuiger is het filter. Hij heeft het passende nodig, afhankelijk van deeltjesgrootte en chemisch-fysische eigenschappen. En omdat we alleen genoegen nemen met het beste, werken we alleen met filterspecialisten.

5

Onderzoek en ontwikkeling

De industrie ontwikkelt verder en Ruwac houdt gelijke tred. Wij onderzoeken en ontwikkelen continu om met de beste oplossingen aan alle eisen te voldoen.

6

Kwaliteit

Het resultaat van 1 tot 5 is 6: de overtuigende Ruwac kwaliteit. We zijn tenslotte 40 jaar geleden begonnen met als doel, de beste zuigers te bouwen. Dat doen we nu nog steeds.

Afzuiging van houtstof met een Ruwac industriezuiger
Afzuiging met een Ruwac industriezuiger

Ruwac-productoverzicht

Ongetwijfeld de beste beslissing

Download als PDF

Een paar cijfers voor een snel overzicht

Meer dan

150

medewerkers met een passie voor het zuigen

Circa

30

Verkoopvestigingen met brede kennis van zuigmateriaal en veiligheid

Circa

20

Servicetechnici met competentie en dicht bij de klant

Meer dan

20

Landen in Europa, Amerika en Azië en met drie zusterondernemingen.

En

ontelbare

Klanten die elke dag opnieuw zijn overtuigd van Ruwac

natuurlijk gecertificeerd

Wij zijn in 20 landen over de wereld vertegenwoordigd!

Van België via Maleisië en Rusland tot in de VS – Ruwac vindt u overal. Met een goed georganiseerd netwerk van 20 vertegenwoordigers wereldwijd, exporteren wij kwaliteit 'made in Germany' naar elk deel van de wereld. Want Ruwac is daar waar ook de zuigers zijn.

Naar de contactpersoon