Ruwac verkoopadviseur in gesprek met de klant

Uit ervaring altijd goed geadviseerd van A tot Z

Wat, wanneer, waar en hoe lang? Dat zijn de vragen, die rond het zuigmateriaal moeten worden beantwoord. Om zo exact mogelijke oplossingen te vinden voor de betreffende taak, is ook uitgebreide materiaal-, techniek- en productiekennis nodig. Van spuitbus tot ontstekingsbron staan onze ruim 30 verkoopadviseurs klaar om al uw vragen te beantwoorden. Daarbij wordt u uitsluitend ter plaatse geadviseerd. Alleen wanneer we heel nauwkeurig weten, hoe de productie-omstandigheden in uw concrete geval zijn, kunnen we rekening houden met alle factoren, die bepalend zijn voor de ontwikkeling van de optimale zuigoplossing.

Op basis van onze gedetailleerde analyse ontwerpen we dan uw individuele oplossing en presenteren deze op locatie. En die hoeft niet per se gecompliceerd te zijn. Dankzij ons efficiënte modulaire principe, kunnen we het apparaat samenstellen uit een veelheid van bestaande componenten en presenteren het u persoonlijk – vanzelfsprekend geheel vrijblijvend.

En als u een heel bijzondere opgave voor ons hebt, verheugt onze ontwikkelingsafdeling zich erop, een echt Ruwac-unicaat voor u te ontwerpen. Vraag het aan uw mobiele beslissingshulp!

Vraag het aan uw mobiele beslissingshulp!

We staan u graag met raad en daad terzijde - neem contact met ons op.

naar de contactpersoon